2022-03-08 15:48:22• hírek • Erdélysport.hu

Akár le is léphetne, de a partiumi középpályás inkább gólt lő az orosz bajnokságban Videó

Foto: wikipedia
Foto: wikipedia

Az Ural Jekatyerinburg középpályása hat éve játszik Oroszországban.

Oroszország Ukrajna elleni inváziója óta egy sor légiós elhagyta az orosz labdarúgó élvonalat. Egyedül a Krasznodar együttese nyolc külföldi labdarúgójával bontott szerződést a napokban. Bicfalvi Eric viszont a jelek szerint nem szándékozik elhagyni a Premjer Ligát.

Az Ural Jekatyerinburg középpályása hat éve futballozik Oroszországban és öt éve erősíti az Ural gárdáját. Amely csapat a hétvégén pont a Krasznodar otthonában szenvedett 2-1-es vereséget, a jekatyerinburgiak szépítő találatát pedig a nagykárolyi középpályás jegyezte a 79. percben. Egy remek 16 méteres lövéssel.

Ez volt a magyar nagyapákkal rendelkező 34 éves középpályás 4. gólja a szezonban, összességében pedig 38 gólnál és 14 gólpassznál tart a Premjer Ligában a Tom Tomszk és az Ural színeiben.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) keddi döntése értelmében az orosz klubokban szereplő külföldi játékosok kölcsönben elhagyhatják csapataikat. A különleges átigazolási időszak április 7-ig tart és egy klub legfeljebb két játékost szerződtethet. A mértékadó transfermarkt.de statisztikái szerint a Premjer Liga 401 profija közül 129 külföldi – azaz az összes játékos 32,2%-a.

 



További sporthírekért látogasson el az erdélysport.hu oldalára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: